INBA NETHERLANDS

De bond voor natural bodybuilding

European Elite Tour

Met jouw INBA Netherlands membership card kun je ook meedoen aan andere Europese wedstrijden van de INBA. Ook kun je je als INBA Netherlands member aanmelden voor de European Elite Tour. Hiervoor heb je een aanvullende Europe card nodig. Deze kaart kost 50 euro. Als je meedoet aan de European Elite Tour kun je door mee te doen aan diverse Europese wedstrijden die deel uitmaken van deze tour, punten sparen. Degene met de meeste punten aan het einde van een wedstrijdjaar, wint uiteindelijk zijn of haar tickets naar Las Vegas om mee te doen aan de Natural Olympia.

Voor deelname aan de European Championships, World Championships of Natural Olympia heb je sowieso deze Europe Card nodig. De kaart is een volledig jaar geldig.

Lees hier alles over de European Elite Tour.

In 2019 hebben de eerste 2 Nederlandse atleten de European Elite Tour gewonnen. Anke IJsveld en Willie Heuser wonnen hun tickets naar Las Vegas en zij wonnen daar beiden goud! In 2022 heeft Ray Scholtens zijn ticket naar Las Vegas gewonnen. Hij viel daar buiten de top 3 maar het was een grandioze belevenis en de eerste maar zeker niet de laatste keer Natural Olympia voor Ray! En ook nu in 2023 zijn er weer 2 Nederlandse atleten die hun tickets naar Las Vegas hebben gewonnen dankzij de European Elite Tour! Marianne Honkoop is één van de gelukkigen en opnieuw Willie Heuser! Op naar Las Vegas in november!

De INBA Dutch Championships 2024 maakt deel uit van de European Elite Tour!